Skolen på Grundtvigvej logo
Mobil menu

Eftermiddag

Eftermiddag på Skolen på Grundtvigsvej er tiden fra ca. 14.30 til skolen lukker. Vores ambition er, at børnene om eftermiddagen fortsat udvikler sig gennem leg og forskellige aktiviteter. Når det giver mening, kan aktiviteterne være en fortsættelse af de temaer vi har arbejdet med i skoletiden.

Fra og med dette skoleår har vi endelig fået vores ny-renoverede klublokaler på Bulowsvej 14A

På grund af de corona-betingede krav, kan vi dog ikke tage Klub Kometen på Bülowsvej i brug i det omfang vi havde ventet og håbet, men vi vil benytte faciliteterne så meget som overhovedet muligt

For de blå galakser gælder det, at de vil have en dag hver i Kometens stueetage med mulighed for også at benytte udeområdet. De gule galakser vil dagligt have deres eftermiddagsaktiviteter på husets 1. sal. Om fredagen vil 3. årgang gå i Kometen fra kl. 12.

På Kometen er der mulighed for:

• Diverse kreative tilbud i krealokalet: perler, smykker, tekstiltryk, fællesmaleri, akvarel, papmache, symaskine/tøjdesign
  • Hockey, fodbold, bordtennis, basket.
  • Derudover vil der være lounge-hygge, socialt samvær, brætspil m.m..
  • PS4 og E-gaming
  • Rollespil, både bord og live-rollespil

Hver tirsdag vil der være aftenåbent fra 17.00-19.00 for de gule/røde børn, og torsdag fra kl. 17.00-19.00 vil det være for de blå børn.

Programmet for eftermiddagen i henholdsvis galaksen og på Klub Kometen, vil fremgå af ugeplanerne på Aula.

Klub Kometens tlf : 28980515